arhitect pitesti

IDEI PENTRU PENTRU CONSTRUCTIA CASEI TALE

Arhitect Pitesti

Odata cu trecerea anilor lucrurile se schimba, asta o stim cu totii. Daca inainte oamenii ar fid at oricand casa de la tara pentru un apartament in oras unde sa fie departe de treburile gospodaresti pe care in mod normal ar fi trebuit sa le faca intr-o zona rurala, acum oamenii ar da oricand apartamentul inghesuit de la oras pe o casa la tara. O casa construita dupa bunul lor plac in care sa stea departe de agitatia marilor orase. Odata ce am luat aceasta decizie nu ne mai ramane decat sa apelam la un arhitect, la un specialist in acest domeniu care sa ne ajute la construirea casei. Intr-o zona rurala posibilitatile sunt multe. Daca dispuneti de un buget foarte mare puteti invest fara niciun fel de problema intr-o casa cu etaj, care este mult mai spatioasa. Daca bugetul dumneavoastra este limitat, alegeti o casa mica si cocheta, fara etaj.

arhitect pitestiDaca discutam cu un arhitect, acesta ne va spune fara a sta pe ganduri ca o astfel de casa micuta si cocheta are atat avantaje cat si dezavantaje care ar trebui luate in calcul atunci cand realizam planul constructiei.

Acelasi arhitect ne va spune si care sunt avantajele si dezavantajele. Spre exemplu unul dintre principalele avantaje este legat de costurile reduse necesare constructiei. Dupa cum va spuneam, casele micute sunt ideale pentru cei cu venituri scazute deoarece nu implica costuri mari. Un alt avantaj pe care orice arhitect ni-l va expune tine de costurile reduse in ceea ce priveste climatizarea si incalzirea. Cu siguranta spatial interior al unei case fara etaj este mai mic decat al celei cu etaj, asa ca datorita dimeniunilor reduse, nu veti achita foarte multi bani la caldura. In mod cert o casa mare se incalzeste mai greu decat una mica, si acest lucru poate fi confirmat de catre orice arhitect. Ar mai doua mari avantaje ale acestui tip de casa, si anume pretul redus pentru intretinerea casei si pentru mobilare. O casa fara etaj are mai putine camere, asa ca nu vom avea nevoie de cine stie ce mobilier.

Si daca tot am prezentat avantajele, este cazul sa aflam si dezavantajele. Unul dintre principalele dezavantaje expuse de catre un arhitect este lipsa spatiului. Daca aveti o familie mult prea numeroasa este cazul sa va ganditi serios daca o astfel de casa micuta v-ar fi utila. Un alt dezavantaj pentru o familie mare este numarul prea mic de bai. Nimanui nu-i place ca dimineata sa stea la rand pentru a putea intra la baie.

Acelasi arhitect spune ca tot dezavantaj este si lipsa panoramei. Cei mai multi oameni aleg sa-si construiasca, case cu etaj pentru a se bucura de peisajul zonei respective chiar din propriul balcon. Dupa ce v-am prezentat toate aceste avantaje si dezavantaje, va veti putea face cu siguranta o idee despre cum va arata casa dumneavoastra. Va sfatuim sa apelati la biroul de arhitectura new-ideea.ro. Aici veti gasi o echipa intreaga de specialisti.