picturi cu peisaje

Picturi cu peisaje pentru orice casa

Picturi cu peisaje

In fiecare casa in care ati intrat la un moment dat, daca ati fost destul de atenti, ati observat ca nu lipseste niciodata cel putin un tablou. Este un element de decor care intotdeauna impodobeste peretii unei locuinte, oricare ar fi aceasta. In functie de preferintele gazdei, tablourile variaza ca tematica, insa de cele mai multe ori gasiti picturi cu peisaje. Acestea sunt cele mai comune si sunt cele mai interesante pentru privitori.

Descoperiti picturi cu peisaje intr-o varietate foarte mare pe portalul OnlineArts, unde o multime de artisti isi expun operele de arta spre apecierea privitorilor si spre vanzarea acestora celor care le doresc pentru acasa.

picturi cu peisajePicturile cu peisaje pot fi vazute din mai multe puncte de vedere. Ele pot fi analizate din mai multe perspective. Odata este tematica anotimpului, care, vrand – nevrand, oricum isi pune amprenta in pictura, indicand, uneori, paleta cromatica. Ganditi-va doar la primavara, vara, toamna si iarna, asa cum le vedeti voi, asa cum le simtiti voi, si in cazul artistului, acestea trec printr-un filtru personal care se imprima in pictura.

Apoi este starea de spirit a artistului care, daca este o pictura realista nu o vom remarca decat in masura foarte mica sau chiar deloc, insa daca este o transpunere a sentimentelor prin intermediul picturii, atunci putem sa interpretam fiecare aspect al peisajului, fiecare element si sa ii dam conotatii sentimentale.

Apoi este locatia peisajului care poate fi rurala, urbana sau poate fi o bucata din natura. Din nou, daca este o pictura realista inseamna ca este o simpla imortalizare manuala a unui moment, altfel, putem deduce care este mediul in care artistul se simte cel mai bine si ce anume il emotioneaza.

Un alt aspect demn de analizat este cel al cromaticii, care poate spune foarte multe despre un tablou. Daca veti cauta online veti gasi explicatia fiecarei culori si sentimentele pe care ea le transmite, in general. La fel, culorile sunt analizate si din punct de vedere simbolistic. Tocmai de aceea, o pictura care are o anume tendinta cromatica, poate fi analizata intr-un anumit registru si i se poate gasi un context.

Toate acestea doar analizand o pictura cu peisaj. Asa ca nu subestimati niciodata o pictura, fie ea chiar si una cu peisaj, ci luati-va un moment pentru a o analiza si a o privi din diferite perspective care va pot raspunde la un numar mare de intrebari legate de aceasta si de pictorul sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.