La ce poti folosi produse din lapte in Targu Mures

Produsele lactate sunt o piatra de temelie in istoria omenirii. Cand omul si-a dat seama ca poate prepara laptele de la animale in asa fel incat sa produca branza, unt, iaurt si alte produse lactate, dieta acestuia s-a diversificat si a putut sa isi ia mai multe vitamine si minerale si sa fie mai sigur de faptul ca va avea tot timpul un fel de hrana in plus. In ziua de azi poti cumpara produse din lapte in Targu Mures de la Selgros.

Produsele lactate au o multime de intrebuintari. Sunt genul de produse care pot fi folosite in diferite mancaruri pentru a le da savoare. De exemplu, daca vrei sa iti faci un mujdei de usturoi si daca vrei sa ii dai o savoare mai speciala, in loc de sare poti folosi putina branza feta. Aceasta are un gust mai sarat si este ideala pentru astfel de combinatii. O poti folosi si in salate in loc de sare ca pe o alternativa gustoasa dar si sanatoasa.

Un alt produs din lapte pe care il poti folosi pentru a face niste preparate foarte gustoase este branza de oaie. Aceasta are un gust mai intepator, perfect pentru a tempera gustul slaninei prajite. Poti praji putina slanina si sa o pui peste portia ta de mamaliguta cu branza de oaie. Daca iti place branza cu gust mai fin atunci cu siguranta iti va placea mozzarella. Acesta este un produs din lapte ce il poti gasi si in Targu Mures care merge foarte bine pe pizza. Tot ce trebuie sa faci este sa o tai felii subtiri sau sa o maruntesti si sa o pui pe pizza inainte de a o scoate din cuptor.

Nu uita, toate aceste produse din lapte se gasesc si in Targu Mures la Selgros.
Selgros Târgu Mureș
Produse alimentare si nealimentare
Comuna Ernei nr. 591 Târgu Mureș , RO
Tel: 0265 205 000
Fax 0265 205 199