Pro Plan, nutritie cu rezultate

Purina Pro Plan este un brand de hrana pentru caini si pisici, brand ce ofera hrana de calitate pentru prietenul tau patruped. Hrana pentru animale este un element foarte important pentru dezvoltarea si sanatatea lor, de la alimentatie incepe tot pana la urma. Animalele noastre de casa nu sunt lucruri, sunt fiinte vii, care isi impartasesc viata cu noi, care ne fac ziua mai fericita, care ne iubesc si ne ofera afectiune. Pentru acest lucru trebuie sa le ingrijim si sa le oferim inapoi afectiune. Hrana corespunzatoare inseamna sanatate si fericire pentru cainele sau pisica ta, iar Pro Plan asta ofera. O gama bogata de produse Pro Plan gasesti la pentruanimale.ro, atat pentru caini cat si pentru pisici.

 

product_rangePro Plan face o diferenta reala in viata a milioane de animale de companie, si in viata stapanilor lor, in fiecare zi, la fiecare masa. Crearea de mancare pentru caini si pentru pisici, specifica rasei, precum si varstei este o stiinta adevarata. Pro Plan investeste mereu pentru descoperirea de noi modalitati prin care animalele noastre de companie pot duce o viata mai buna, si mai sanatoasa.

 

Alimentatia afecteaza totul, de la energia pe care o au zi de zi, la nutrientii pe care ii primesc, la durata de viata si la bolile de care pot ajunge sa sufere. Expertii nutritionisti de la Pro Plan, medicii veterinari, behavioristii lucreaza mereu pentru crearea de produse cat mai bune, pentru oferirea unei alimentatii cat mai echilibrate si mai sanatoase.

 

Cu mai bine de 80 de ani de experienta Pro Plan este unul dintre liderii de piata in domeniul ingrijirii si hranei pentru animale, cu o gama larga de produse, diverse varietati, fiecare in parte oferind un specific cat mai exact pentru cainele tau. Cainii si pisicile au nevoi nutritionale diferite in functie de caracteristicile lor, astfel Pro Plan ofera produse pentru diferite etape si situatii, pentru diferite talii, diferite stadii de varsta si diferite rase. Fiecare in parte cere ceva diferit, asa ca merita sa primeasca acest lucru, prin Pro Plan. Viziteaza pentruanimale.ro pentru gama completa de produse Pro Plan!