Alege sistemul ISOFIX pentru copilul tau

Este normal ca atunci cand calatoriti cu copilul mic sa va doriti un maxim de siguranta pentru ca lucrurile sa se afle sub control fara prea mult efort. Scaunele auto normale asigura scaunul copilului intr-o pozitie fireasca, insa este prins doar de centurile de siguranta atasate masinii. Un sistem ISOFIX permite fixarea scaunului de masina intr-o pozitie fixa, rigida, avand ca si avantaj faptul ca, in timpul unui impact, se va comporta unitar cu restul autovehiculului. Trebuie sa va asigurati ca masina dumneavoastra dispune de sistem pentru scaune auto ISOFIX, iar scaunul achizitionat sa fie compatibil cu sistemul masinii.

De regula, masinile noi sunt fabricate cu tot cu un astfel de sistem. Daca masina dumneavoastra este mai veche, probabil nu veti putea sa il montati. Pentru asta va trebui sa o verificati inainte.

scaune-copii

Sistemele ISOFIX sunt articole necesare pentru toti parintii care vor sa calatoreasca cu masina cu copilul lor. Acestea permit montarea si demontarea in siguranta a scaunului auto pentru copii, usureaza manevrarea acestuia si rezolva orice nepotrivire intre scaunele auto si masina.

Un copil mic nu trebuie sa fie niciodata scapat de sub priviri. Mentineti mereu o conversatie pe parcusul calatoriei daca acesta nu doarme. Doar pentru ca scaunul ii ofera protectie nu inseamna ca nu mai are nevoie de grija dumneavoastra. Nu trebuie sa se simta neglijat, mai ales daca drumul care urmeaza a fi parcrus este lung. Pentru ca un copil mic sa fie in siguranta maxima are nevoie de un scaun auto; unul ce va fi cu siguranta pe placul tuturor parintilor, fiind creat pentru a corespunde in totalitate cerintelor de calitate, siguranta si confort. De asemenea, un scaun auto intruneste perfect conditia de util, are tot ceea ce este necesar pentru a-l indragi la prima vedere si a-l lua cu tine acasa. Calitatea materialelor este superioara si usor de manevrat.

Descopera la Marisuca.ro toate scaunele auto ISOFIX intr-o varietate de culori si modele care se vor potrivi cu designul masinii dumneavoastra. Alegeti-l pe cel care va incanta si care credeti ca i s-ar potrivi copilului.