comenzi disney

Articolele Violetta in topul de comenzi Disney

Comenzi Disney

Nu este un secret ca cei mici sunt atrasi ca intr-un vartej de minunata lume Disney. Inca de cand Walt Disney si-a pus pe picioare compania si a facut primele desene animate acesta a ramas in inimile copiilor de pretutindeni cu creatiile sale artistice. An de an seriale, filme si animatii tin cu sufletul la gura zeci de copii, adolecenti si chiar si adulti. Incepand din anul 2012 serialul Violetta, evident parte din minunata lume Disney, face deliciul copiilor si adolecentilor de pretutindeni. Prilej de castig pentru companiile care fac jucarii, rechizite si alte bunuri dedicate copiilor, deoarece companiile stiu despre cererea de comenzi Disney. Articolele Violetta se afla in topul de comenzi Disney din anul 2013.

comenzi disney Violetta spune povestea unei adolecente talentate, “Violetta”, care pleacă din Spania în orașul ei natal, Buenos Aires, pentru a găsi iubirea și pentru a explora pasiunea ei pentru muzică. Asadar serialul nu se adreseaza doar copiilor, ci si celor care abia acum trec pragul adolescentei. Comenzi Disney pentru produse Violetta vizeaza in special copii intre 7 si 14 ani, cei care inca mai traiesc in lumea de dincolo de  urat. Comenzi Disney cerute sunt in principal rechizite, doarece copii vor sa-si arate la scoala pasiunea pentru serial. Parintii copiilor care inca nu merg la scoala vor opta pentru  comenzi Disney pentru jucarii: papusi Violetta, microfoane sau chiar hainute.

Rata de comenzi Disney este foarte ridicata, iar produsele Violetta se claseaza in topul lor. Pretul acestora variaza de la 1 euro, de exemplu, pentru un creion si poate ajunge la sute de de euro pentru diferite gadget-uri la care micutii viseza mereu. Desi unele preturi depasesc limita bunului simt pentru ceea ce ofera, parintii sunt dispusi sa ofere chiar mai multi bani pentru a-si face odorurile fericite, astfel aceste comenzi Disney pentru produse scolare si nu numai sunt mult mai mari decat pentru unele articole similare, care nu au legatura cu subiectul. Micutii vor alege intodeauna un caiet cu un personaj Disney in defavoarea unuia simplu sau fara trimiteri catre vedetele preferate, iar parintii sunt dispusi sa le ofere aceasta fericire chiar daca vor scoate mai mult din buzunare.

Comenzile Disney pentru articole Violetta  au creeat o isterie in lumea micutilor care au ajuns sa prefere aceste articole in fata celor cu perjonaje clasice precum Donald sau Tweety. Acest lucru se datoreaza  targetului de varsta la care se adreseaza serialului, dar si la oportunitatea de care au profitat comerciantii in momentul in care au sesizat raitingul serialului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.