hainute bebe

Bun venit pe lume! Necesarul de hainute bebe

Hainute bebe

Primele hainute bebe trebuie alese cu mare atentie si interes. In cazul noilor- nascuti trebuie sa avem in vedere si sa acordam interes atat materialelor din care sunt realizate aceste hainute de bebe, cat si formei in care sunt realizate. In cazul hainelor pentru bebelusi, garderoba nu trebuie tina cont de ultimele tendinte, ci trebuie sa se bazeze in mare parte pe confortul si siguranta pe care o vor da noului membru din familia ta.

hainute bebe Daca te-a luat valul la cumparaturi si nu esti sigura daca ai bifat produsele de baza, te ajutam noi cu o lista succinta de hainute bebe care iti vor fi necesare in primele zile sau saptamani de viata ale micului erou din viata ta. Desigur, pe masura ce timpul si disponibilitatea iti vor permite, vei avea ocazia sa intregesti garderba ingerasului tau, dar nu este recomandat sa cheltuiesti o avere pe hainute bebe pentru ca acestia cresc vazand cu ochii, iar investitiile tale se vor dovedia a fi fara rost.

In prima instanta trebuie sa stii ca ai nevoie sa cumperi body-uri. Numarul acestora depinde de preferintele tale, dar este bine de stiut ca unul este insuficient, dar nici nu trebuie sa incarci dulapul de hainute bebe cu body-uri. Pentru inceput cinci sau sase sunt indeajuns. Dupa cum am mentionat anterior, exista riscul ca micutul sa se dezvolte foarte repede si sa nu apuci sa il imbraci cu toate hainutele cumparate.

Lista de hainute bebe necesare in sifonier cuprinde si cateva perechi de chilotei si cateva perechi de maieuri. Acestea trebuie sa fie 100% din bumbac pentru a evita iritatii la nivelul pielii bebelusului.

Sosetele si botoseii sunt un „must-have” in categoria hainute bebe. Nu trebuie sa uitam de ele pentru ca bebelusii nu isi pot regla singuri temperatura in primele luni de viata, drept pentru care trebuie sa ii protejezi piciorusele. Tot in aceasta categorie pot fi incluse si manusile. Cel putin doua perechi de manusi vor fi necesare in garderoba copilasului tau, din acelasi motiv prezentat anterior: imposibilitatea de reglare automata a temperaturii corpului.

Mare atentie: sa nu uitam de caciulite si palariute! Acestea sunt elemente importante in sectiunea cu hainute bebe. Cel putin doua din caciulitele cumparate trebuie sa fie mai subtirele, pentru sezonul cald sau pentru interior. Cand le alegem, trebuie sa cautam produsele din bumbac 100% pentru a nu crea senzatia de disconfort copilasului. In plus, o alta caciulita trebuie sa fie ceva mai groasa pentru ca trebuie sa fim pregatiti si pentru iarna, iar pentru vara trebuie sa cumparam palariute care sa ne protejeze puiutul de razele vatamatoare ale soarelui.

Printii sau printesele noastre trebuie sa se ridice la rangul de majestati, iar acest lucru il putem obtine achizitionand cele mai frumoase costumase cu care sa ii imbracam pe micutii nostri. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aceste hainute bebe este          sa fie elastice, sa fie din bumbac sau tesaturi naturale, sa nu aiba elastice care ar putea incomoda respiratia si circulatia sangelui, sa nu aiba snururi si nici paiete sau aplicatii care ar putea fi inghitite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.