reparatii masini de spalat Bucuresti

Reparatii masini de spalat : 10 sfaturi pentru o viata lunga

Reparatii masini de spalat

Este greu sa iti imaginezi viata fara masina de spalat rufe. Acest aparat electrocasnic a devenit un obiect important in viata ta de zi cu zi. Din acest motiv este important sa inveti sa iti intretii masina de spalat pentru a evita deteriorarea, respectiv pentru a-i asigura o viata lunga cat mai lunga. Urmeaza in mod repetat cateva sfaturi simple si vei putea evita chiar si vizita specialistilor in reparatii masini de spalat.  

  1. reparatii masini de spalat BucurestiFoloseste periodic un produs anticalcar. Depunerile de calcar din apa se depun pe piesele de baza ale masinii de spalat. Acest lucru poate duce la scaderea calitatii spalarii, la scaderea performantelor de uscare ale hainelor sau alte asemenea probleme. Specialistii in reparatii masini de spalat recomanda utilizarea produselor anticalcar la fiecare spalare.
  2. Masina de spalat rufe retine, de multe ori, murdarie pe geamul hubloului. Curatati acest geam in mod periodic folosind o solutie formata din apa si otet sau bircarbonat de sodiu.
  3. Masina de spalat rufe nu trebuie tinuta intr-un spatiu cu umiditate crescuta. Evitati aceste locuri deoarece umiditatea poate provoca daune pieselor din masinile de spalat. Acesta este un sfat foarte important pe care il ofera orice specialist in reparatii masini de spalat. Umiditatea duce la corodarea pieselor importante ale masinii.
  4. Specialistii in reparatii masini de spalat recomanda, de asemenea, curatarea periodica a masinii de spalat. Acest lucru poate fi facut setand masina de spalat la un ciclu de spalare normal, dar utilizand otet sau clor in loc de detergent. Desigur, acest procedeu trebuie realizat fara a pune haine in masina.
  5. Tot in categoria de intretinere si curatare a masinii de spalat, specialistii in reparatii masini de spalat indica si curatarea periodica a sertarului de alimentare cu detergent, solutii anticalcar sau altele.
  6. Persoanele specializate in reparatii masini de spalat le recomanda proprietarilor de masini de spalat sa racordeze aparatul electrocasnic la o sursa electrica cu impamantare.
  7. Un lucru important de stiut pentru proprietarii de masini de spalat este acela ca dupa fiecare spalare hubloul masinii de spalat trebuie lasat deschis.  Specialistii in reparatii masini de spalat recomanda acest lucru deoarece schimbul de aer din interiorul masinii cu cel din exterior ajuta la uscarea rapida a pieselor din interior. Astfel, masina de spalat poate fi mentinuta proaspata mai mult timp.
  8. Cititi cu atentie manualul de utilizare atunci cand vine vorba de incarcatura de haine maxima. Nu depasiti limita impusa in instructiuni de producatorii masinii de spalat. O cantitate prea mare de haine poate sa forteze mecanismele masinii de spalat, iar cu timpul se pot degrada mult mai usor decat este prevazut.
  9. Nu asezati pe masina de spalat obiecte electrocasnice sau obiecte grele, cum ar fi un cuptor cu microunde, televizor sau altele. Acestea pot determina in timp trepidatii mai puternice ale masinii de spalat.
  10. Tot specialistii in reparatii masini de spalat recomanda utilizarea cantitatatii de detergent mentionata fie pe ambalajul detergentului, fie in manualul de utilizare al masinii de spalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.