Fashionistele poarta cizme de cauciuc in zilele ploioase

Toamna incepe sa isi faca simtita prezenta. Temperaturile incep sa scada iar vremea incepe sa faca fite. Norii negri apar din ce in ce mai des pe cer iar ploile ne surpind aproape de fiecare data cand iesim din casa. Din aceasta cauza, o alternativa fashion, pentru o fata indrazneata, o reprezinta cizmele de cauciuc.

Inainte, cizmele de caucic, aveau doar o intrebuintare practica. Si totusi, tendintele din moda ne aduc azi cizmele ce cauciuc, reinventate, colorate si gata de purtat in zilele ploioase.

 

Cum le porti ?

Fiind cizme de cauciuc le vei purta doar in zilele ploioase. E recomandat sa le porti doar in acele zile cu precipitatii deorece, sa iesi cu ele din casa pe o vreme insorita poate parea o alegere neinspirata iar intrebuintatea lor in alt context poate fi vazuta cam deplasata.

Desi sunt foarte practice, colorate si arata bine, cizmele de cauciuc sunt de foarte multe ori evitate. Barbatii le considera o pecheche de incaltaminte potrivita pentru pescuit si deloc feminina. Dar fetelor, nu va panicati, in combinatii inspirate acestea pot arata extrem de bine.

Cizmele de cauciuc sunt foarte usor de purtat. Ca regula de baza, le poti asorta in principiu cu orice, doar sa ai grija la proportii. Poti alege o tinuta colorata si cizme in culori neutre, iar atunci cand alegi cizme colorate opteaza pentru piese vestimentare in culori neutre. Daca nu vrei sa iesi in evidenta printr-un aspect colorat neplacut, evita sa porti in aceeasi combinatie haine si cizme colorate. Incearca sa mentii un echilibru si tinuta ta va arata bine.

Cizmele de cauciuc arata bestial cu fuste. Cele vaporoase pana la genunchi, cu un trench deasupra si cu o umbrela mare, te vor scoate din monotonia zilelelor ploioase. Acestea le mai poti asorta cu o pereche de skinny jeans sau o pereche de colanti, iar ca tinuta ta sa arate si mai bine, alege un pulover oversized, care iti va completa perfect tinuta.

 

Unde le porti?

Cizmele de cauciuc pot fi purtate aproape peste tot, important e sa te simti tu bine. Cel mai bine e sa le alegi cand ai de umblat mult prin ploaie si nu te sfatuiesc sa le porti la birou. O zi intreaga incaltata cu cizme de cauciuc, crede-ma nu e o idee prea buna.

Cizmele de cauciuc au inceput sa fie concurentele celorlalte tipuri de incaltaminte. Foarte la indemana, cizmele sunt apreciate pentru ca sunt extrem de practice. Cu siguranta toamna asta vor deveni un must-have. Cauta cizme de cauciuc si toamna asta, fi in tendinte!