Si Romania are locuri minunate de vazut!

pappacabana

Ati intrat deja in concediul pe care l-ati asteptat cu atata ardoare, insa nu aveti nici cea mai vaga idee unde sa il petreceti? Noi va sfatuim sa alegeti cu incredere o destinatie frumoasa din tara noastra, si nu o destinatie dintr-o tara straina. Va recomandam cazare Rucar Dambovicioara. Si Romania are foarte multe zone frumoase de aratat, pe care majoritatea romanilor le ignora, insa, strainii le viziteaza cu mare drag ori de cate ori au ocazia. Este ciudat faptul ca noi vizitam locurile frumoase ale strainilor si ei pe ale noastre. Ar trebui ca inainte sa alegem o destinatie exotica, sa vizitam toate locurile frumoase din Romania, care credeti-ne, sunt destule, printre care si zona Rucar in care veti gasi cea mai buna cazare Rucar-Arges. In aceasta zona exista o multime de pensiuni la care va puteti caza si va puteti bucura de cele mai bune conditii.

Insa, de departe cea mai frumoasa si utilata pensiune Rucar este PappaCabana. Pentru a va convinge, va invitam sa accesati site-ul pappacabana.ro pentru a vedea lista cu tarife si facilitate. Va veti convinge ca aici exista preturi pentru toate buzunarele, atat pentru oamenii care duc o existent modica, cat si pentru cei cu posibilitati materiale ceva mai mari.Toti cei care au avut parte de cazare Rucar -Bran la aceasta pensiune au ramas placut surprinsi de calitatea serviciilor oferite si chiar au revenit ori de cate ori au avut ocazia. In mod cert aceasta pensiune reprezinta una dintre cele mai potrivite alegeri, veti avea parte de servicii de inalta calitate la preturi cat se poate de accesibile. Bineinteles ca in aceasta zona sunt si o multime de atractii turistice, printre care si Muzeul Satului ce se afla in curtea castelului Bran.

cazare-rucar-bran-gospodarie

Sunteti curiosi ce veti putea vedea in acest impozant muzeu? Ei bine, este vorba de case taranesti din aceasta incantatoare zona. De asemenea, turistii care vor veni sa il viziteze vor putea vedea si cateva anexe gospodaresti si instalatii folosite in urma cu cativa zeci de ani, este vorba de moara de apa si o multime de alte instalatii pe care va lasam sa le descoperiti, nu ar fi corect sa divulgam surpriza. De asemenea, toti cei ce vor opta pentru cazare Satic- Rucar vor putea vedea si ,, gospodaria cu ocol intarit’’, este vorba de  casa specifica acestei zone, ce dateaza inca din anul 1843. Dar sa nu credeti ca asta este tot, daca alegeti sa vizitati zona Bran pe timpul iernii veti descoperii o noua atractie turistica, este vorba de partia e ski de la Zanoaga. Aceasta are o lungime de aproximativ 650 de metri, dar si o anumita diferenta de nivel creata special pentru tinerii care nu stiu inca sa schieze sau care se afla la un nivel mediu.

Fara indoiala merita sa descoperiti aceste locuri absolut fascinante in care va veti bucura de cea mai buna cazare Rucar.